Nicușor Dan, vești bune pentru bucureșteni. Stadiul lucrărilor de lărgire la Prelungirea Ghencea, monitorizat de primarul general!

0
Primarul general, Nicușor Dan, este decis să grăbească stadiul lucrărilor de lărgire la Prelungirea Ghencea.
„Am fost azi pe teren pentru a vedea stadiul lucrărilor de lărgire la Prelungirea Ghencea și pentru a da un semnal despre importanța acestui proiect pentru bucureșteni și pentru Primăria Capitalei.
Am reușit să depășim problemele financiare și să redeschidem șantierul în această toamnă, iar acum se lucrează pe o porțiune care a fost recent expropriată. Echipele se ocupă în aceste săptămâni de utilități (mutare și îngropare), precum și de construirea trotuarului.
Strada urmează să aibă două benzi rutiere pe fiecare sens, iar pe mijloc vom păstra spațiul necesar pentru linia de tramvai. Sper că linia de tramvai va fi finanțată prin Programul Anghel Saligny, iar dacă cererea noastră se aprobă, vom lucra simultan la lărgirea străzii și la construirea liniei de tramvai.
Avem de asemenea fonduri pentru a continua exproprierile, iar în luna martie vom începe demolările pe noile porțiuni, ca să putem extinde lucrările. Colaborăm cu Primăria Sectorului 6 pentru a avansa cât mai rapid cu acest proiect așteptat de multă vreme de bucureștenii din cartier și din sector”, a precizat primarul general, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.