Ponta îl susține pe Ciolacu pentru funcția de premier și critică dur ipocrizia liberalilor

0

Victor Ponta a vorbit despre criza politică și economică din România și a afirmat că îl sprijină pe Marcel Ciolacu în funcția de premier. Liderul politic a acuzat actualul guvern de ipocrizie pentru faptul ca nu își asumă nimeni responsabilitatea pentru incendiile din spitalele din România.

Victor Ponta și-a exprimat susținerea față de Marcel Ciolacu în funcția de premier și a subliniat din nou ipocrizia peneliștilor care refuză să își asume responsabilitatea pentru incendiile tragice care au provocat atâtea victime în spitalele din țară, în ultima vreme.

”Nici acum nu avem guvern, nu vreau să mai vorbesc cât de rău le e oamenilor din cauza energiei, cred că PSD nu are altă soluție când văd acest lucru și trebuie să intre la guvernare.

Domnul Ciolacu are o responsabilitate față de partidul lui și față de cei care îl votează. Mai departe, nu a discutat domnul Ciolacu ce face cu mine. Soluția e ca cei care au făcut acum și sunt vinovați, să răspundă pentru asta. Domnul Iohannis m-a pus să răspund atunci când a fost tragedia de până acum. Acum ard oamenii în spitale o dată pe lună și nimeni nu e vinovat, nimeni nu răspunde pentru nimic.

Nimeni nu mai răspunde de noi. PSD a zis un lucru cu care sunt de acord. Ei vor să dea oamenilor la pensie și salariu ce s-a luat la inflație. Se pierd oportunități economice, iar firmele românești au fost falimentate în acest an pentru a fi cumpărate de firme străine pe puțini bani. Dacă era un Guvern PSD vă asigur că ne spânzurau de felinar. Acolo, în fața Casei Poporului. Alții își pun cenușă în cap, că vai, că e rău Iohannis. Așa e în România.

Credeți că Iohannis va cere demisia cuiva că a venit lumea în Piață. Eu n-am plecat din PSD, am fost dat afară din partid pentru că nu am votat să îl dau jos pe Grindeanu, dacă domnul Ciolacu mă întreabă și îmi cere o opinie, i-o dau cu mare drag din prietenie și din convingere”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta, fostul premierul care a demisionat în urma incendiul din clubul Colectiv, se întreabă unde sunt acum oamenii care protestau atunci și strigau ”corupția ucide”.

Reacţia lui Ponta vine în contextul în care incendiul de la spitalul din Ploieşti este deja al cincilea din pandemie.

”Inca o data – si inca o data – si nimeni nu este vinovat – nimeni nu raspunde – nimeni nu mai protesteaza ! Unde sunteti mai “coruptia ucide”? Stiu – “demisia Ponta”„, scrie Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.