Cristian Diaconescu, mesaj tranșant către liderii PNL: În mandatul meu, PMP nu dispare. Alianță politică, nu fuziune cu liberalii!

0

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, luni, la interviurile Digi24.ro, că nu va accepta fuziunea cu PNL. Varianta agreată de partidul lui Traian Băsescu este negocierea unei alianțe politice, dar PMP așteaptă ca liderii săi să fie invitați să facă parte din viitorul Guvern. 

„Vreau să spun foarte clar. În mandatul meu, Partidul Mișcarea Populară nu dispare. Și, din acest punct de vedere, în acest moment, nu se pune în discuție niciun fel de asociere într-o formă prin care partidul ar ieși de pe scena politică în relație cu orice alt partid din România. Spun acest lucru și plec de la un argument, după părerea mea, de bun simț. Avem 2.200 de aleși locali și 50 de primari. Suntem al treilea partid din punctul de vedere al reprezentării la nivelul comunităților locale. Este o resposabilitate extraordinară din această perspectivă, iar dialogul cu partidul de guvernământ – și salut disponibilitatea Partidului Național din acest punct de vedere – se va referi în special la aspecte care țin de cooperarea la nivelul autorităților locale și în ceea ce privește comunitățile. (…) Atunci când ai 2.200 de aleși locali și de capacitatea acestora de a-și îndeplini mandatul pentru care au fost aleși. Deci, acesta este conținutul dialogului”, a precizat liderul PMP, Cristian Diaconescu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.