Fanii au vandalizat baza FCSB. Amenințări la adresa patronului Gigi Becali!

Share:

Cei mai duri fani ai celor de la FCSB au intrat duminică seara în baza din Berceni și au scris pe zidurile clădirilor mai multe mesaje dure împotriva patronului Gigi Becali.

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. La fața locului au sosit polițiștii Secției 1 Poliție care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanșate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Mesaje durela adresa lui Gigi Becali. Suporterii din Peluza Nord, care au rămas alături de FCSB, au pătruns în cantonament și au scris pe pereții clădirilor insulte la adresa lui Gigi Becali: „Arzi în Iad!”, „Satana”, „Gigi Coach”. De asemenea, pe gardul „Palatului” din Aleea Alexandru a apărut scris: „Mori, Gigi! Satana”.

De asemenea, ultrașii din Peluza Nord au postat un comunicat prin care l-au ironizat pe Gigi Becali.„Cu deosebit respect și bucurie în suflet suntem absolut încântați de noile / vechile schimbări din clubul nostru. Apreciem dorința de dialog dar o considerăm absolut inutilă atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate! Ne-am dori mereu ca patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofițer de presă, contabil, șef la marketing și mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele 5 schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fără rezultate, lipsa oricărei perspective la câștigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene. Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruși jucatorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevarat această echipă”, au scris fanii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.