Fapte, nu vorbe! Primarul comunei Ticvaniu Mare, Ciprian Măceșanu, a dovedit ca este umanist!

0

Inimosul primar umanist al comunei Ticvaniu Mare, Ciprian Măceșanu, continuă să se implice activ în rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea pe care o administrează, dar și în susținerea unor proiecte sociale și umanitare importante.

Ziua Mondială a Diabetului, sărbătorită anual pe data de 14 noiembrie, a fost marcată la Ticvaniu Mare prin iluminarea în albastru a clădirii Școlii Gimnaziale „Iuliu Birou” din localitate. Un gest de solidaritate, dar și de susținere, al Primăriei Ticvaniu Mare, care s-a alăturat, la inițiativa Clubului Lions Reșita Kindness, campaniei de conștientizare a luptei împotriva diabetului.

“Primarul comunei Ticvaniu Mare, Ciprian Măceșanu, a dovedit ca este umanist! Fapte, nu vorbe!”, a punctat, la rândul său, europarlamentarul PPU (social-liberal), Maria Grapini.

De altfel, mulțumirile reprezentanților Clubului Lions Reșita Kindness față de gestul primarului umanist au venit prompt:

“Anul acesta suntem fericiți că Primăria Ticvaniu Mare ni s-a alăturat campaniei de conștientizare a luptei împotriva diabetului.

14 noiembrie, Ziua Mondială a Diabetului, a fost marcată la Ticvaniu Mare prin iluminarea clădirii Școlii Gimnaziale „Iuliu Birou” Ticvaniu Mare, în albastru.

Mulțumim, Primăria Ticvaniu Mare! Mulțumim, domnule primar, Ciprian Măceșanu pentru sprijinul acordat și pentru că ați luat parte cu noi la acest moment „albastru””, au precizat reprezentanții Clubului Lions Reșita Kindness.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.