Social-democrații îi bagă în corzi pe Cîțu&co. PSD nu renunță la funcția de premier și nici la impozitarea luxului!

0

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a anunţat, luni, că social-democraţii nu sunt dispuşi să renunţe la funcţia de premier, la cea de ministru al Finanţelor şi nici la impozitarea luxului.

Sorin Grindeanu a subliniat că social-democraţii îşi doresc atât funcţia de prim-ministru, cât şi cea de ministru de Finanţe.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PSD a explicat că luni au fost purtate discuţii referitor la finanţe, economie şi muncă.

„În momentul în care te afli într-o situaţie în care este România acum, o situaţie grea pentru cetăţeni. Nivelul de trai în România a scăzut. Inflaţia este aproape 8%. Statul trebuie să vină, în viziunea noastră, să ajute cetăţenii.

Facturile sunt din ce în ce mai mari la energie. Toate aceste lucruri, în viziunea noastră, trebuie să se întâmple şi cu ajutorul statului. Pentru a putea face acele lucruri, noi am venit şi cu propuneri. Acele propuneri se află în continuare pe masa discuţiilor şi în momentul în care se va ajunge la o concluzie, atât în ceea ce priveşte domeniul muncii şi al creşterii veniturilor, cât şi pe domeniul fiscal, va fi comunicat acest lucru”, a precizat Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD a explicat că au fost solicitate date de la Ministerul Finanţelor pentru a putea discuta despre posibile praguri de impozitare.

„S-au cerut date în plus de la Ministerul Finanţelor şi anumite scenarii şi praguri astfel încât să vedem impactul şi cât s-ar putea colecta. În momentul în care avem toate acele date şi când se ajunge şi la o soluţie negociată va fi comunicată. Trebuie să facem ce face întreaga Europă şi nu doar Europa.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.