Cătălin Drulă îi desființează pe liberali după demiterea directorului Metrorex: „De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran?”

0

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a criticat în termeni duri demiterea lui Ştefan Paraschiv din funcţia de director al Metrorex, spunând că este vorba despre omul care „a pus ranga pe cartelul de la metrou”.

Deputatul USR Cătălin Drulă a dat de înţeles că PNL nu ar vrea „să lupte cu mafia de la metrou”.

„PNL l-a dat afară pe Ștefan Paraschiv, omul care a pus «ranga» pe cartelul de la metrou. De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Și ei, și PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani. Așa că l-au schimbat din funcție pe directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Mai mult, fostul ministru al Transporturilor a amintit că Ştefan Paraschiv a mai făcut curăţenie în ultimele zile de mandat.

„15 spații comerciale (din 23) au fost dezafectate în stațiile Piața Victoriei 1 și 2. Restaurația vine în forță. Asta înseamnă reformă în viziunea USL 2-ului care ni se pregătește”, a conchis Drulă.

Laurențiu Gabriel Trușcă este noul director general al Metrorex, după ce Consiliul de Administrație l-a revocat miercuri pe Ștefan Parachiv, conform publicației Clubferoviar.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.