Cioloș îl pune la punct pe Simion: „E greu să înțelegeți diferența între fabulă și fabulații. Probabil din același motiv nu pricepeți diferența dintre COVID-19 și gripă sau cea dintre mască și vizieră!”

0

O postare de-a lui Dacian Cioloş pe Facebook, care critică decizia PNL de a se alia cu PSD, l-a contrariat pe George Simion. care n-a ezitat să lase un comentariu ironic.

Copreşedintele AUR a găsit oportun să comenteze într-o manieră ironică, făcând referire la celebra fabulă a lui La Fontaine, în care corbul scapă din plisc bucata de caşcaval atunci când deschide pliscul pentru a-i demonstra vulpii ce glas minunat are. Vulpea hoaţă se alege, astfel, cu caşcavalul.

Dacian Cioloş nu rămâne dator şi îi dă o replică devastatoare lui George Simion, ironizându-l că nu face diferenţa între fabulă şi fabulaţie, aşa cum nu face diferenţa între COVID şi gripă sau între mască şi vizieră.

Văd că vă e greu să înțelegeți diferența între fabulă și fabulații. Probabil din același motiv nu pricepeți diferența dintre COVID-19 și gripă sau cea dintre mască și vizieră. Măcar citindu-vă, mi se lămurește de ce marele act de curaj al dumneavoastră și al partidului pe care-l conduceți e să mințiți lumea că nu exista pandemie„, i-a răspuns europarlamentarul copreşedintelui AUR.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.