Înotătorul român David Popovici, cel mai bun tânăr sportiv european în 2021?

0

David Popovici, legitimat la CS Dinamo, este unul dintre cei cinci finalişti care luptă pentru titlul de cel mai bun tânăr sportiv european în 2021.

David Popovici, nominalizat la titlul de cel mai bun tânăr sportiv european în 2021. Pe 6 noiembrie 2021, după ce a câștigat finala la 200 de metri liber la Campionatul European de natație de la Kazan, David Popovici a devenit primul înotător român campion european în bazin scurt la seniori.

„Nominalizarea pentru Premiul Piotr Nurowski 2021 mă onorează şi sunt mândru că un român este apreciat de către Asociaţia Comitetelor Olimpice Europene (EOC) pentru titlul de „Cel mai bun tânăr atlet european” în sporturile de vară. Ceilalţi 4 nominalizaţi sunt: Sky Brown din Marea Britanie (skateboarding), Adriana Cerezo Iglesias din Spania (taekwondo), Viktoria Listunova din Rusia (gimnastică artistică) şi Adriana Vilagos din Serbia (atletism). Votul şi ceremonia de premiere vor avea loc în timpul seminarului EOC din Samorin, Slovacia, în perioada 25-26 noiembrie 2021. Ţineţi-mi pumnii!”, a scris David Popovici pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.