Nicușor Dan dă lovitura de grație „managementul defectuos” marca Firea: Primăria Capitalei va primi consultanță de la ANAP, pentru marile proiecte din București!

0
Primarul general, Nicușor Dan, a semnat joi un protocol de colaborare cu Agenția Națională pentru Achiziții Publice prin care Primăria Capitalei va primi consultanță tehnică pentru mai multe mari proiecte în București.
„Am semnat joi un protocol de colaborare cu Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), prin care Primăria Capitalei va primi consultanță tehnică pentru mai multe mari proiecte în București. ANAP are un parteneriat cu Banca Mondială pentru îmbunătățirea proceselor de achiziție publică din România, iar municipalitatea bucureșteană va beneficia și ea de expertiza Băncii Mondiale.
Practic, marile achiziții ale primăriei din perioada următoare vor fi ghidate de colaborarea noastră cu specialiștii Băncii Mondiale și ANAP. În acest cadru, funcționarii primăriei din zona de achiziții publice vor participa la formări de specialitate, iar scrierea proiectelor și derularea procedurilor de achiziție vor primi îndrumarea experților de la Banca Mondială și ANAP.
Vom avea în consecință proiecte bine realizate și proceduri de achiziție bine conduse, ceea ce va determina atât reducerea timpilor de lucru pentru birocrație, cât și calitatea superioară a lucrărilor și achizițiilor de bunuri și servicii pe care le va face Primăria Generală”, a precizat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.