Florin Cîțu o pune la punct pe Raluca Turcan: A stat un an în guvern și nu prea înțelege cum stau lucrurile!

Share:

Florin Cîțu a declarat, marți, că au loc controale la 17 ministere, nu doar la Ministerul Muncii, și a respins astfel acuzațiile Ralucăi Turcan, care a susținut că e vorba de verificări la comandă. „Doamna Turcan a stat un an în guvern și nu prea înțelege cum stau lucrurile”, a spus Cîțu.

„Sunt controale care se fac pentru numirile pe legea 109. Am văzut ieri… Doamna Turcan a stat un an de zile în guvern și nu prea înțelege cum stau lucrurile.

Controlul a fost și la Finanțe și au fost amendați cei din Finanțe de cei din Finanțe.

Au loc controale la toate ministerele, inclusiv la Ministerul de Finanțe. Se face acum pentru că acum a venit momentul”, a spus Florin Cîțu.

Întrebat cum comentează criticile la adresa sa din interiorul PNL, Florin Cîțu a răspuns: „Le-am spus tuturor colegilor care vor să discutăm despre o problemă să vină să discutăm în PNL. Dacă era o problemă de guvernare, puteam discuta la guvern, dacă preferă să discute prin presă bineînțeles că va trebui să luăm și alte decizii în BPN”.

În legătură cu parlamentarii liberali care au părăsit grupul parlamentar PNL, Cîțu a spus că se va discuta cu fiecare în parte: „Vom vedea dacă putem să găsim elemente ca să vină înapoi. Mă interesează să vină toți înapoi, oameni care nu atacă președintele partidului, președintele României, PNL.

Sunt unii care au fost și au plecat dintr-o afinitate sau o prietenie mai veche față de fostul lider, dar azi există un singur partid de dreapta, liberal”.

Întrebat în legătură cu negocierile cu PSD, Florin Cîțu a spus că PNL a ieșit mai puternic, dar că îi pare rău că liberalii nu vor avea Ministerul de Finanțe.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.