PSD, victorii pe linie. Marcel Ciolacu, noul președinte al Camerei Deputaților!

Share:

Președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a fost ales în funcția de președinte al Camerei Deputaților. Ciolacu a primit voturile parlamentarilor PSD, PNL, UDMR și ai grupului Minorităților Naționale.

Marcel Ciolacu este noul preşedinte al Camerei Deputaţilor. La şefia Camerei Deputaţilor a candidat şi deputatul USR Cristina Prună.

Marcel Ciolacu a fost ales cu voturile parlamentarilor PSD, PNL, UDMR și ai grupului Minorităților Naționale. Ciolacu a obţinut 217 voturi favorabile şi 77 ”împotrivă”.

Contracandidata sa de la USR Cristina Prună a obţinut 77 de voturi ”pentru” şi 217 ”împotrivă”.

Votul a fost secret, cu buletine de vot. Au votat 299 de deputaţi şi au fost anulate cinci voturi.

Conform regulamentului, este declarat ales preşedinte al Camerei Deputaţilor candidatul care a întrunit votul majorităţii deputaţilor prezenţi, cu condiţia respectării cvorumului legal.

„Ca președinte al Camerei Deputaților, mă voi asigura că atât măsurile sociale și economice pentru care PSD și-a asumat guvernarea vor deveni cât mai repede realitate, cât și că programul de guvernare va fi susținut în Parlament și respectat întocmai!”, a transmis Marcel Ciolacu după ce a fost ales preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.