Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, mesaj adresat noului premier, Nicolae Ciucă

0
Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a adresat un mesaj noului premier, Nicolae Ciucă, mesaj pe care îl prezentăm, integral, în continuare:
„Avem Guvern și sper să fie al tuturor românilor!
Cer noului guvern să se gândească la oameni ,întotdeauna, când întreprinde ceva!
Domnule Prim- ministru, sper să înțelegeți că trebuie schimbată total strategia pe sănătate! România și românii nu au nevoie de garduri, de presiuni nejustificate și neproporționale cu situația din țară! Românii au nevoie de încredere în cei care iau măsuri, asigură medicamente pentru toate bolile pe care le au cetățenii, testarea gratuită și libera circulație bazată si pe testare, nu numai pe baza certificatului de vaccinare! Românii au nevoie de creșterea veniturilor pentru a face față costurilor zilnice!
Mediul economic are nevoie de măsuri concrete de sprijin pentru dezvoltarea locurilor de muncă!
Doi ani au fost luate măsuri haotice, contradictorii, prost explicate, a fost blocată economia prin blocarea tuturor programelor de finanțare și românii au ajuns la cel mai jos nivel de încredere în guvernanți, sunt speriați, stresați de faptul că nu știu ce va fi!
Aveți obligația dată de jurământul depus să schimbați starea românilor atât materială, cât și psihică!
Aveti obligația să recuperați banii, și sunt multi, de la cei care au cheltuit necuvenit, ineficient sau nelegal bani din bugetul țării!
Arătați că puteți să faceți bine românilor!
Creșteți transparenta în tot ceea ce faceți, consultați-vă cu partenerii sociali care știu bine ce e de făcut în fiecare sector!
Vă doresc succes, dar nu uitați că toleranța românilor la proasta guvernare e la cote minime!”, a precizat Maria Grapini.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.