Rednic vrea ca Rădoi să continue la națională

0

Ideal pentru echipa naţională de fotbal a României ar fi fost ca selecţioner să rămână Mirel Rădoi, selecţionata având prestaţii bune în ultimele partide din cadrul preliminariilor CM 2022, consideră antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic.

„Eu cred că s-a format un grup şi cu mai multă răbdare, să nu facă prea multe schimbări, s-ar putea reuşi. Ideal ar fi fost ca Rădoi să continue, pentru că în ultimele meciuri echipa naţională a arătat chiar bine”, a declarat Rednic, joi, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal nu trebuie să se grăbească cu numirea unui nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să nu mai continue la cârma naţionalei.

„Mi se pare normal ca Federaţia să aibă tot felul de discuţii şi întâlniri. Au timp la dispoziţie, nu are rost să se grăbească, să pună un antrenor doar de dragul de a-l pune. Echipa naţională trebuie să aibă rezultate, pentru că nu am mai avut de mult timp. Nu e greu să găseşti un selecţioner”, a mai spus Rednic.

După decizia lui Mirel Rădoi de a nu mai continua la conducerea selecţionatei României, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu foştii selecţioneri Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu pentru a le propune preluarea postului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.