Simțiți confortul scaunelor de masă din lemn

0

După primele 6 luni, bebelușul începe să stea fără asistența adulților. Acesta este momentul în care micuțul este pregătit pentru primul său scaun înalt. Scaunul lui special va fi relevant cel puțin până la vârsta de doi sau doi ani și jumătate, după care copilul va mânca singur la masa familiei.  

Alegerea unui scaun înalt nu este întotdeauna ușoară.  Motivul nu este lipsa unor astfel de mărfuri în magazinele de specialitate ci, mai degrabă, este cauzată de ezitarea serioasă a părinților atunci când trebuie să decidă ce este mai bine pentru mica lor comoară. Sfaturile specialiștilor și ale părinților cu mai multă experiență sunt de real ajutor.

Dintre varietatea de articole speciale pentru copii, scaunele înalte din lemn câștigă din ce în ce mai multă popularitate și ocupă un loc fruntaș în clasamentul preferințelor. Avantajele lor sunt multiple: au un design frumos, sunt extrem de stabile și oferă confortul necesar bebelușului.

Hrănirea fetiței sau băiețelului este o sarcină serioasă și, din acest motiv, un scaun bun nu poate fi decât un plus în acest proces responsabil. Scaunele din lemn au caracteristici tipice, deoarece principalul lor atuu este legat de materialul natural din care sunt realizate.

Lemnul a depășit întotdeauna produsele artificiale cu aspect nealterat șic și clasic. Pe lângă faptul că este durabil, un astfel de scaun nu poate să nu se potrivească în orice interior de casă. Când copilul crește până la scaunul său individual, produsul se poate transforma cu ușurință în scaunul său personal din sufragerie.

Scaunele înalte din lemn au toate caracteristicile importante pe care trebuie să le aibă un astfel de produs pentru copii. Realizate integral din lemn sau în combinație cu plastic, aceste modele sunt suficient de sigure pentru a-l face pe cel mic să se simtă în siguranță. Toate modelele au o tavă detașabilă care poate fi reglată pentru a fi confortabilă pentru copil în timp ce mănâncă.

Împotriva pericolului căderii de pe scaun, producătorii au prevăzut centuri de siguranță. Scaunele înalte moderne au un sistem de siguranță în 5 puncte, ceea ce înseamnă protejarea copilului în jurul umerilor, picioarelor și taliei pentru a preveni alunecarea de pe scaun.

Scaunele de calitate sunt realizate din materiale ușor de curățat și care nu creează disconfort celor mai năzdrăvani dintre copii. Un plus, în favoarea scaunelor din lemn este și faptul că sunt extrem de practice și au o durată mare de viață. Pot fi păstrate cu mare succes pentru următorul bebeluș, deoarece materialele lor sunt rezistente.

Cealaltă variantă este de a scoate tava de hrănire, transformând-o astfel într-un adevărat scaun pentru copii. Confortul de acest tip se datorează și spătarului stabil, care ajută spatele copilului să fie mereu drept.

Articolele actuale de pe piață se caracterizează prin modele colorate și vesele, țesături moi care pot fi întreținute cu ușurință. În perioada timpurie a copilul, hrănirea este departe de cel mai curat proces. Mâncarea este adesea vărsată, deoarece mâinile mici încă nu pot ține ustensilele în mod corespunzător.

Copiii mici transformă totul într-un joc, chiar și hrănirea. Din acest motiv, confortul scaunului este esential pentru micuț, acecta petrecând mai mult timp în el. Chiar și atunci când nu mănâncă, o opțiune bună este ca bebelușul să se joace stând înăuntru, în timp ce mama și tata îi pregătesc mâncarea în bucătărie.

Acest lucru face din scaun un articol multifuncțional, care este de o importanță capitală în creșterea copilului.

Mâncarea corectă și sănătoasă necesită alegerea scaunului înalt potrivit pentru copilul dumneavoastră. O selecție largă de articole de înaltă calitate pentru copii poate fi găsită în magazinele companiei și pe pagina online Kidso.ro. Toate sortimentele respectă standardele de calitate și se disting prin stil, design și o viziune excelentă.

Fotografii: Kidso.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.