Top trei cele mai populare metode de plată în cazinourile online

0

Când vine vorba de alegerea cazinourilor online și de jocurile practicate în cadrul acestora, un factor important constă în metodele de plată acceptate. Este foarte important ca jucătorii să aibă la dispoziție mai multe opțiuni de plată, ceea ce ar influența pozitiv experiența de pariere.

De cele mai multe ori, jucătorii nu le oferă atenţia necesară atunci când aleg un cazinou online și creează contul de jucător. Majoritatea dintre useri își canalizează atenția asupra bonusurilor și jackpoturilor și asupra varietății de jocuri existente în platformă, mai puțin asupra metodelor de plată și asupra modului în care își pot extrage eventualele câștiguri.

De ce sunt atât de importante metodele de plată? Prin intermediul lor, jucătorii își pot alimenta conturile cu bani reali, dar în același timp pot retrage banii pe care i-au câștigat.

În articolul de astăzi vom aduce în atenția voastră cele mai populare metode de plată folosite în cazinourile online, dar și avantajele și dezavantajele fiecăruia.

Cele mai utilizate metode de plată și retrage sunt cele clasice, prin intermediul cardurilor de debit și de credit sau prin transfer bancar. Majoritatea cazinourilor online vă oferă șansa să depuneți sau să retrageți bani cu ajutorul cardurilor VISA, Mastercard, American Express.

De exemplu, un casino visa vă pune la dispoziție opțiunea de a alimenta contul de jucător cu ajutorul unui card VISA. Se pot folosi carduri de debit, de credit, prepaid sau cardurile cadou. Important este ca jucătorii să aibă un cont bancar la care să fie asociat un card VISA. Tranzacția de depunere se realizează aproape instant, în timp ce retragerea de numerar poate dura 1-2 zile, în funcție de metodele de verificare impuse de cazinou, dar și de procesatorul de plăți și bancă.

Jucătorii aleg aceste metode de plată pentru că ele vin la pachet cu siguranță și securitatea tranzacțiilor, dar și cu numeroase alte premii și bonusuri oferite de VISA sau cazinouri.

Însă mare atenție la termenele și condițiile impuse de cazinouri și de legislația statului în care doriți să vă încercați norocul. Unele autorități interzic folosirea cardurilor de credit în cadrul iGaming.

Portofelele electronice ocupă poziția secundă în topul metodelor de plată din cazinourile online. Aici menționăm portofelele electronice: Paysafecard; Skrill; EcoPayz.

Dintre aceste portofele electornice, Paysafecard este una dintre opțiunile populare. Alegerea unui cazinou Paysafecard ajută în mod semnificativ jucătorii care își fac griji cu privire la securitate, deoarece nu este nevoie să deschidă un cont bancar sau să introducă informații sensibile.

Această opțiune de plată a devenit foarte populară în rândul jucătorilor și există mii de cazinouri online care acceptă Paysafecard. Astfel de depozite sunt extrem de sigure, iar procesul este rapid și convenabil.

Pe poziția a treia a urcat metode de plată prin intermediul criptomonedelor. Este una dintre cele mai noi metode de plată și de retragere. Tot mai multe cazinouri au început să accepte opțiunea de plată cu Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin și multe altele.

Cu toate acestea, criptomonedele sunt încă la început de drum și nu au atins utilizarea generală la nivel global.

În concluzie, atunci când doriți să practicați jocuri în cazinourile online, mare atenție la ce metodă de plată folosiți. Este important să fie sigură, flexibilă și rapidă.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.