“Așa, da”! Primarul umanist, Ciprian Macesanu, este totdeauna alaturi de oameni!

0

Primarul umanist al comunei Ticvaniu Mare, Ciprian Macesanu, continua sa se implice activ in rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatea pe care o administreaza, dar si in sustinerea unor proiecte sociale si umanitare importante.

Dupa ce Primaria Ticvaniu Mare s-a alaturat, la initiativa Clubului Lions Resita Kidness, campaniei de constientizare a luptei impotriva diabetului, prin iluminarea in albastru a cladirii Scolii Gimnaziale “Iuliu Birou” din localitate, vineri, acelasi inimos primar umanist s-a alaturat unui alt proiect social demarat de clubul Lions Resita Kidness, intitulat ”Un ghiozdan de bunătate”.

Concret, reprezentantii Clubului au incarcat, ieri, in jurul pranzului, ghiozdanele si pachete de dulciuri pentru fiecare din cei 63 de copii din Secaseni, Ticvaniu Mare, Ticvaniu Mic si Carnecea.

Astfel, fiecare copil a primit câte un ghiozdan plin cu toate rechizitele de care are nevoie, precum și un pachet de dulciuri.

Mai mult, in fiecare ghiozdan, i-a mai asteptat o surpriză: câte o carte de dezvoltare personală, scrisă de Simona Musca, de la Your Sim To Success, fiecare carte conținând câte un mesaj personalizat pentru fiecare copil, scris și semnat de autoare, o doamnă cu suflet de aur, care s-a alaturat acestei actiuni impresionante.

”Cu emoție și bucurie în suflet, am finalizat azi proiectul ”Un ghiozdan de bunătate” pe care l-am dus la bun sfarșit cu aportul tău, al celui care ai spus DA din toată inima acestui proiect.

În final, vrem să vă mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil acest proiect, fie asumându-vă un ghiozdan, fie donând bani pentru ghiozdane, și am vrea să încercăm să vă transmitem emoția momentului, din pozele pe care le atașăm, astfel încât să vedeți și voi cum un Ghiozdan de Bunătate a reușit să aducă o ușurare pe umerii acestor copii!

Pentru partea organizatorică, îi mulțumim din suflet domnului Primar Ciprian Măceșanu și tuturor celor care l-au ajutat”, au precizat reprezentantii Clubului Lions Resita Kidness.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.