Premierul Ciucă, implicare totală: „Românii nu vor sta în frig în această iarnă. Guvernul va aloca bani din fondul de rezervă, în funcție de necesitățile fiecărui oraș!”

0

Premierul României, Nicolae Ciucă, le-a transmis românilor de la oraș care au sistem centralizat de încălzire nu vor sta în frig în iarna acestui an.

Nicolae Ciucă a spus că va aloca bani din fondul de rezervă, în funcție de necesitățile fiecărui oraș.

„Va urma să avem o analiză pe fondurile de la bugetul de rezervă și în funcție de nevoile fiecărei localități în parte vom distribui banii. În timp foarte scurt. Vom avea o ședință de guvern pentru a vedea cum se împart la rectificare banii de la fondul de rezervă”, a declarat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă a vorbit și despre proiectele mari de infrastructură din România și a spus că se declară nemulțumit de viteza cu care se lucrează la ele.

„Suntem aici azi pentru că acesta e unul dintre motivele pentru care vrem să vedem că proiectele de infratructură mare că au ritm și pot să se încadreze, așa cum au fost la semnarea contractelor.

Nu putem spune că suntem mulțumiți. În schimb, putem spune că suntem deciși să vedem stadiul fiecărui proiect în parte. Eu consider că e normal ca atunci când noi asigurăm partea financiară, constructorul să se ocupe. Să nu mai avem aceste întârzieri”, a spus Nicolae Ciucă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.