Sloturile cu fructe sunt cele mai populare în 2021

Când vine vorba de sloturi, majoritatea oamenilor asociază aceste jocuri cu fructele. Iar explicația este cât se poate de simplă. Jocurile mecanice de tip păcănele au preponderent simboluri cu fructe.

De-a lungul secolului trecut și până astăzi, multe sloturi mecanice și video din cadrul cazinourilor clasice și online sunt cu fructe. Uneori, aceste jocuri sunt numite „Fruity” sau „Fruities” și sunt îndrăgite atât de jucătorii începători, cât și de cei experimentați.

Cu toate că industria jocurilor de noroc și a sloturilor a evoluat și s-a dezvoltat, fructele au rămas ca fiind cele mai populare simboluri existente. Inclusiv în cazinourile online veți găsi sute de variante de sloturi ce au ca teme principale fructele.

Sloturile cu fructe pot reprezenta un debut excelentă pentru jucătorii fără experiență. În timp ce unele includ caracteristici și simboluri bonus, mulți rămân loiali simbolurilor lor de bază. Sloturile cu fructe sunt ușor de practicat și au un nivel bun de RTP și volatilitate.

Sloturile cu fructe sunt cunoscute și, într-adevăr, foarte iubite pentru jocul lor de bază și simplu. Într-o lume a cazinourilor online, unde jocurile de tip slot oferă caracteristici și grafică din ce în ce mai complicate, sloturile cu fructe pot fi adesea o evadare înapoi în trecut.

Păcănelele cu fructe au  de obicei între 3 și 5 role și 3 până la 4 rânduri pe ecran în același timp. Tabelul de plăți va afișa valorile diferitelor simboluri de fructe care ar putea fi asociate cu unele simboluri familiare existente ăe cărți de joc sau clopoței.

Sloturile populare cu fructe, cum ar fi Berry Burst, Fruit Xtreme, shining crown, Hot Chilli, Fruitoids, Fruit Case arată cum cei mai buni dezvoltatori de teme rămân loiali începuturilor și vremurilor ce au stat la baza sloturilor. Acestea sunt simple la modul de joc și grafică.

Jocurile de tip slots cu fructe sunt extrem de populare în rândul iubitorilor de jocuri de noroc datorită simplității, a șanselor mai mari de câștig, a designului simplu și al simbolurilor ușor de recunoscut. Odată cu dezvoltarea cazinourilor online, sloturile pot fi accesate de pe orice gadget conectat la internet. Sunt o sursă de divertisment și relaxare.

Cele mai frecvente fructe existente în aceste jocuri sunt: cireșe, lămâi, pepeni verzi, banane, mere, struguri, portocale dar și tradiționalul lucky 7. Pentru o experiență relaxată și ocazională în cazinouri, aceste jocuri sunt ideale.

Când începeți să căutați un nou slot cu fructe pentru a juca, poate fi puțin copleșitor. Trebuie să citiți recenții, să testați jocurile, să vedeți ce bonusuri și fonduri de câștiguri există în joc, care este rata de RTP și valalitilitate.

Există numeroase jocuri slot cu fructe disponibile în cazinourile online licențiate în România, unde puteți învăța cum să jucați la aparatele cu fructe cu bani reali.

Trebuie să știți că dezvoltatorii de sloturi online folosesc un generator de numere aleatorii (RNG), ceea ce înseamnă că fiecare rotire ar putea fi un câștig sau o pierdere. Totul tine de noroc.

Tehnologia RNG înseamnă că fiecare rotire este aleatorie, motiv pentru care poți câștiga mai multe mâini consecutiv sau pierderi. În teorie, ai putea câștiga 100 de rotiri succesive sau ai putea pierde 100 de rotiri consecutive.

Jucați cumpătat și responsabil!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.