Rețeaua PENNY din România depășește  300 de magazine

0

Discounterul PENNY depășește 300 de magazine în România prin deschiderea a 7 noi magazine în luna decembrie. Astfel, rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 301 de magazine.

 Magazinul PENNY din București, sectorul 6, de pe Bd. Iuliu Maniu, nr. 220C are o suprafață de vânzare de 609.88 m2 și trei case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 20 locuri de parcare.

Magazinul PENNY din Bacău, județul Bacău, de pe Str. Nicolae Bălcescu, nr. 3 are o suprafață de vânzare de 615.02 m2 și trei case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 42 locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Zlatna, județul Alba, de pe Str. Gării, nr. 11A, are o suprafață de vânzare de 857.75 m2 și patru case de marcat. Totodată, magazinul dispune de 61 locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din București, sector 5, de pe Șoseaua Sălaj, nr. 26, are o suprafață de vânzare de 860.30 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 93 locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Prejmer, județul Brașov, are o suprafață de vânzare de 792.20 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 98 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Cumpăna, județul Constanța, de pe Str. Nucilor, nr. 45A are o suprafață de vânzare de 859.11 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 65 locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Baraolt, județul Covasna, are o suprafață de vânzare de 856.45 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 85 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Designul noilor magazine este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

PENNY Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată foarte clar în șapte piloni cheie: experiență îmbunatațită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Până în 2029, PENNY își propune să atingă cifra de 600 de magazine și în materie de logistică, anul acesta retailerul va inaugura cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

 Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 301 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.500 de angajați.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.