Florin Cîțu îl critică pe Alexandru Rafila în privința noilor măsuri de relaxare: „Unii care ne criticau sunt azi foarte relaxaţi”

Share:

Președintele PNL, Florin Cîțu, se arată surprins de modul în care Guvernul gestionează pandemia. Florin Cîţu spune că nu prea înțelege măsurile de relaxare, în condițiile în care numărul de cazuri Covid-19 pe zi e totuși mare.

„Sunt puțin surprins. Azi vorbim de 1000 de cazuri pe zi și văd că se relaxează. Unii care ne criticau sunt azi foarte relaxați. Privesc cu îngrijorare. Introducerea certificatului verde permitea menținerea economiei”, a spus Florin Cîțu.

Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând cu 9 decembrie, prin care se stabilesc şi noi măsuri „de relaxare”, a fost publicată miercuri seară în Monitorul Oficial.

Astfel, se elimină obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice deschise neaglomerate, dar masca va fi purtată în continuare în spaţiile publice închise, spaţiile comerciale, spaţiile publice deschise cu aglomerări de persoane, mijloacele de transport în comun, locul de muncă, pieţe, târguri şi locurile unde se formează cozi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.