Cătălin Drulă îl desființează pe Florin Cîțu în scandalul „interceptării mesagerie private”: Afirmațiile fostului premier sunt mincinoase, așa cum ne-a obișnuit!

Share:

Cătălin Drulă intervine în scandalul cu privire la proiectul de lege privind interceptarea mesageriei private.

„Afirmațiile fostului premier Cîțu sunt mincinoase, așa cum ne-a obișnuit. Ministerul Transporturilor și Infrastructurii în mandatul lui Cătălin Drulă nu are nicio legătură cu vreo paternitate asupra articolului de lege care a suscitat dezbatere în spațiul public. De altfel, în dosarul acestui proiect, care se poate consulta la adresa https://tiny.cc/CodulComunicatiilor, se poate vedea în expunerea de motive că inițiatorii proiectului de lege sunt ministrul interimar al Comunicațiilor, Barna Tanczos, și președintele ANCOM, Vlad Ștefan Stoica, iar avizatori membrii Guvernului Cîțu, după ieșirea USR de la guvernare”, transmite Cătălin Drulă.

Florin Cîţu a afirmat, întrebat despre proiectul de lege care ar permite interceptarea conversaţiilor pe WhatsApp, Messenger, Skype sau Telegram, că este vorba de Codul comunicaţiilor şi este necesar proiectul pentru a demara licitaţiile 5G. El precizează că există avizul CSAT.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.