Președintele Iohannis ia atitudine în scandalul Șoșoacă-Goracci: Un incident absolut regretabil. Solicit această verificare la sânge!

Share:

Președintele Klaus Iohannis a calificat ca fiind „absolut regretabil” faptul că jurnalista Lucia Goracci ar fi fost agresată de familia Șoșoacă. El a cerut să se facă verificări la sânge, pentru ca astfel de incidente, care „până acum ar fi fost inimaginabile”, să nu se mai întâmple, informează digi24.ro.

„Un incident absolut regretabil.

Trebuie să fim foarte clari, sechestrarea de persoane se sancționează conform legii și în România.

Nu vreau eu să mă antepronunț.

Absolut toate autoritățile competente să verifice ce s-a întâmplat și cum s-a intervenit trebuie să își facă datoria cu vârf și îndesat, după care, cu siguranță, voi aștepta concluziile de rigoare.

E posibil să fi fost greșeli în abordare, dar nu pot eu să mă exprim asupra acestor acțiuni.

Solicit această verificare la sânge pentru a nu avea încă o dată un astfel de incident care e absolut regretabil și, să fiu sincer, până acum ar fi fost inimaginabil”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și
1 Comentariu
  1. UN CETATEAN REVOLTAT spune

    DL PRESEDINTE,TOATE ACESTE LUCRURI INIMAGINABILE, S-AU PRODUS DATORITA FAPTULUI CA ACEASTA PERSOANA A FOST LASATA SA URLE ,SA INTRE IN SPITALE SA NU PERMITA OAMENILOR SA SE VACCINEZE PENTRU CA ASA A VRUT EA .
    DACA SE LUAU MASURI DE LA PRIMA ABATERE ACUM NU AM FI DEVENIT RUSINEA EUROPEI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.