Câinii latră, caravana trece! Ludovic Orban și Forța Dreptei, deciși să câștige pariul salvării liberalismului!

Lansarea partidului Forța Dreptei, de către Ludovic Orban și ceilalți foști liberali, nemulțumiți de direcția alarmantă în care se îndreaptă, astăzi, PNL, a generat, inerent, în special din partea lui Iohannis, Cîțu&co, un val de critici. Diversiunile, scandalurile artificiale, manipulările vor lovi, în plin, Forța Dreptei, o formațiune nouă, incomodă, care poate provoca grele pierderi electorale celor care au lăsat, practic, România la cheremul liderilor PSD.

Recentul atac, plin de acuze și calomnii, pe tema noii sigle a partidului Forța Dreptei nu trebuie să surprindă. Acesta face parte din valul, iminent, de atacuri care vor încerca să destructureze Forța Dreptei și să-i decredibilizeze pe liderii săi, în frunte cu Ludovic Orban.

Membrii și simpatizanțiii liberali au nevoie, urgentă, de o nouă alternativă la derapajul grav al PNL. Numele acesteia este Forța Dreptei.

Cu Ludovic Orban, vector de imagine, și cu o echipă extrem de credibilă, în jurul său, și mă refer aici, printre mulți alții, la Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Antonel Tănase și Adrian Oros, Forța Liberală poate crește rapid la nivel organizatoric și implicit electoral.

Cât timp actualul PNL nu mai are nimic în comun cu liberalismul autentic, cât timp România a fost lăsată pe mâinile PSD, iar Iohannis și Cîțu au preferat să-i trădeze pe sutele de mii, poate milioane de liberali din întreaga țară, viitorul sună sumbru nu numai pentru PNL, dar și pentru România.

Forța Dreptei rămâne, astăzi, singura soluție de salvare a liberalismului! Iar Ludovic Orban și colegii săi au de dus o luptă acerbă pentru salvarea liberalismului. Este greu, dar nu imposibil, prin argumente, poziționări corecte și respect față de milioanele de români, ca Forța Dreptei să reușească!

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.