Ministrul Muncii, Marius Budăi, promisiune onorată: „Astăzi a fost aprobat ajutorul unic acordat în ianuarie pensionarilor cu pensii până în 1.600 de lei”

Ministrul Muncii Marius Budăi a anunţat vineri, la sfârşitul şedinţei de Guvern, că a fost aprobată ordonanţa prin care pensionarii care au pensii până în 1.600 de lei vor primi în luna ianuarie un ajutor unic reprezentând diferenţa până la 2.200 de lei.

Ajutorul anunţat vineri de Marius Budăi este ultima măsură din pachetul social propus de PSD odată cu intrarea la guvernare, pe lângă creşterea punctului de pensie începând cu 1 ianuarie.

„Astazi s-a aprobat si ultima masura din pachetul social propus, anume implementarea ajutorului unic din ianuarie. Este o masura care vine sa creeze un scut in jurul celor mai nevoiasi dintre noi in fata acestui urias val de scumpiri”, a spus Marius Budăi în briefingul de presă de după şedinţa de Guvern.

La conferinţa de presă de după şedinţa de guvern a luat parte şi ministrul Finanţelor Adrian Câciu, care a anunţat o serie de măsuri, printre care şi creşteri salariale, dar doar pentru angajaţii din Sănătate şi Educaţie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.