Europarlamentarul Maria Grapini a primit un trofeu și o diploma de excelență din partea publicației RomâniaVipPress

Share:

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a avut parte de o surpriză, la sfârșit de an. Publicația RomâniaVipPress i-a acordat trofeul “Bun Ambasador al Românilor de Pretutindeni” și diploma de excelență “Un bun ambasador al românilor de pretutindeni, dar și cel mai bun europarlamentar român”.

“Vreau să-i mulțumesc doamnei Ana Moroșanu Magdin-președinte RomaniaVipPress, un fin observator al societății românești, dar și al românilor din diaspora! A fost o surpriză plăcută, care confirmă ceea ce spunea mama: recunoașterea și banii sunt o consecință a lucrului bine făcut! Mulțumesc, Ana Moroșanu Magdin, și mult succes în viitor! La mulți ani!”, a precizat, după primirea celor două premii, europarlamentarul Maria Grapini.

În contextul unui an extrem de dificil, aflat sub spectrul unei pandemii care a generat pierderi uriașe din punct de vedere uman, sanitar, dar și economic, eurodeputatul Grapini s-a remarcat prin pozițiile ferme exprimate împotriva deciziilor de restrângere a drepturilor și libertăților cetățenilor europeni.

Trofeu Maria Grapini

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.