Obiectivul Simonei Halep în 2022: Revenirea în Top 10 WTA!

0

Înaintea primului meci din 2022 în circuitul WTA, Simona Halep a vorbit pentru WTA Insider despre obiectivee sale în acest sezon şi despre cum îşi vede următoarea etapă a carierei, după ce în 2021 a împlinit 30 de ani şi s-a măritat cu Toni Iuruc.

Simona Halep a spus că este într-o perioadă a carierei în care se bucură mult mai mult de tenis şi nu mai simte aceeaşi presiune şi va încerca să păstreze aceată stare şi în timpul meciurilor.

„În antrenamente, sunt foarte bună. Câştig cateva seturi. Mă antrenez mai mult decât în mod normal. Pot să stau doua ore pe zi pe teren, ceea ce nu era uşor în trecut. Văd tenisul diferit în această etapă a vieţii mele şi este mai multă bucurie, aşa că sunt mai relaxată. Nu pun presiune pe mine, aşa că voi încerca să păstrez asta în timpul meciurilor, ceea ce nu este uşor, dar sunt aici doar pentru a-mi oferi cea mai bună şansă şi vom vedea cum va fi”, a declarat Halep.

Despre obiectivul pentru sezonul 2022

„Revenirea în Top 10. Acesta este obiectivul principal, acesta este de fapt singurul obiectiv. Dar tot ceea ce vine împreună cu el este un bonus şi vom vedea. Dar accentul este să revenim în Top 10.”

Despre următoarea etapă a carierei în tenis

„M-am gândit că sunt aproape de final, dar, sincer, după acest pre-sezon şi cum mă simt acum la acest turneu, simt că mai am câţiva ani de jucat. Soţul meu mă sprijină în această direcţie, dar şi familia mea. Echipa mea spune că sunt încă suficient de bună ca să concurez, aşa că încă nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun pentru că ştiu că există o altă şansă.”

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.