George Simion merge până la capăt în privința demiterii lui Klaus Iohannis. Liderul AUR, turneu în țară pentru strângerea de semnături!

0

Liderul AUR, George Simion, strânge semnături pentru demiterea lui Iohannis, din poartă-n poartă. Simion a intervenit marţi seară, în direct la emisiunea lui Victor Ciutacu, pentru a detalia traseul turneului şi bilanţul de moment.

George Simion, co-președintele AUR a fost prezent în mai multe orașe din Alba (Sebeș, Alba Iulia, Zlatna și Ocna Mureș) unde i-a îndemnat pe cetățeni să semneze un demers inițiat de partid pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

„Noi strîngem aici semnături să-l trimitem acasă pe primul turist al ţării. S-au adunat mulţi oameni la Zlatna, la Cîmpeni, la Blaj, pe Câmpia Libertăţii. L-am invitat în faţa oamenilor şi a semnat, n-ai cum să refuzi poporul român. Poimâine merge la Arad, poate ne face Ghiţă Falcă o surpriză. Sper să ajungem la 3 milioane de semnături, ultimii o să părăsească şobolanii corabia„, a declarat George Simion în exclusivitate  la România TV, care a anunţat că vor fi surprize în judeţele următoare. Întrebat de Victor Ciutacu dacă nu-i e frică, George Siomion a spus: „Ce pot să-mi facă, să mă omoare, să mă bage la închisoare, nu mi-e frică decât de Dumnezeu. Dacă mă omoară ei pe mine, o să-i omoare şi românii pe ei, în sens figurativ sigur, o asanare publică„.

Marți seară, unul dintre cei mai vechi primari liberali din Alba, Silviu Ponoran, a semnat pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Inițiativa aparține AUR.  Silviu Ponoran este primarul din Zlatna și membru de bază al PNL Alba.

Demersul primarului liberal a fost publicat și pe Facebook de către deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu. Imaginea postată este însoțită de mesajul: ”Primarul PNL din Zlatna, a semnat alături de colegii mei din AUR pentru demiterea lui Iohannis!!!”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.