Ionuț Moșteanu, trei dintr-o lovitură: Iohannis, PNL și PSD!

0

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, consideră că PSD şi PNL au eşuat în rezolvarea crizei preţurilor la energie şi că măsurile susţinute de Uniunea Salvaţi România ar fi trebuit implementate mai repede.

„Aş fi vrut să avem un preşedinte la fel de activ în rezolvarea crizei preţurilor la energie cum a fost în constituirea coaliţiei hoţiei PSD-PNL. Guvernul şi preşedintele s-au izolat de oameni, s-au baricadat în sediile de partid şi toate informaţiile care ne vin sunt doar despre noile numiri în funcţii. Zilnic, noi incompetenţi îşi fac apariţia în aparatul de stat. PSD a fost adus din nou la guvernare de PNL şi Klaus Iohannis, după doar doi ani, şi cu ei încep să revină în administraţie oamenii care au adus România în starea în care e azi”, scrie liderul deputaţilor USR, joi, pe Facebook.

Ionuț Moșteanu adaugă că măsuri susţinute de USR, precum reducerea TVA, suspendarea certificatelor verzi sau creditele fiscale ar fi trebuit aplicate deja. Potrivit lui Moşteanu, conducerea ANRE „trebuia să dea explicaţii” pentru situaţia actuală şi ar fi trebuit convocată deja o sesiune extraordinară pentru a rezolva problemele la energie.

„În urmă cu câteva luni, în conducerea ANRE era numit fratele baronului Paul Stănescu. ANRE este instituţia care ar fi trebuit să controleze piaţa energetică, astfel încât românii să nu aibă de suferit. Explica Marcel Ciolacu că a fost numit ‘pentru că nu a mai prins loc pe lista de parlamentar’. Principala lor preocupare atunci nu era să numească oameni competenţi care pot gestiona criza la energie, ci să-şi pună mai întâi sinecurile pe salarii de mii de euro”, mai scrie Moşteanu.

Deputatul USR susţine că Virgil Popescu „trebuia demis imediat ce a spus că lui nu i-a crescut factura”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.