Primarul general, Nicușor Dan, taie „în carne vie”. Controlul de la Arena Națională s-a finalizat cu demisia directoarei adjunctă de la Direcția Investiții!

Share:

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite joi că în urma unui control efectuat la Arena Naţională, directoarea adjunctă a Direcţiei Investiţii a demisionat.

Nicuşor Dan a trimis Corpul de control la Arena Naţioală, după problemele apărute la acoperişul retractabil care au trebuit rezolvate în regim de urgenţă.

„În urma controlului Corpului de Control la Arena Naţională, directoarea adjunctă a Direcţiei Investiţii (care are în subordine Arena Naţională) a demisionat”, a scris edilul general pe Facebook.

Într-o conferință de presă susținută în finalul anului 2021, Nicușor Dan susținea că Arena Națională ar trebui folosită mai des pentru evenimente private din afara sportului și că pentru asta este nevoie de mai multe îmbunătățiri.

„Şi pe iluminat, şi pe evenimente, vreau să mergem către piaţa privată. Există mulţi organizatori de evenimente şi am fost foarte aproape să organizăm un târg de Crăciun privat, în Piaţa Constituţiei – oameni care cu asta se ocupă şi pe care Primăria, prin toate evenimentele gratuite pe care le făcea, pur şi simplu i-a scos din piaţă. Şi există cereri, inclusiv pentru Arena Naţională, o să vedeţi multe evenimente foarte interesante care o să fie în 2022. Pur şi simplu noi trebuie să refacem cadrul, astfel încât toţi operatorii aceştia privaţi să vrea să vină în Bucureşti, să facă propriile evenimente. Chiar şi în anul aceasta am avut în puţine locuri nişte privaţi care au montat nişte luminiţe. Asta e direcţia în care vreau să mergem”, a declarat Nicușor Dan în decembrie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.