Rareș Bogdan merge până la capăt: Actuala coaliţie de guvernare trebuie să rezolve problema pensiilor speciale!

0

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a declarat că actuala coaliţie de guvernare PNL – PSD – UDMR trebuie să rezolve problema pensiilor speciale.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, consideră că este nevoie de eliminarea pensiilor speciale deoarece toate pensiile trebuie plătite „pe contributivitate”. Liberalul i-a luat apărarea ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, spunând că nu a avut de ales în momentul în care a decis majorarea pensiilor şi salariilor magistraţilor.

„Nu putem continua cu pensii speciale. Pensiile trebuie plătite toate pe contributivitate. E un deziderat pe care trebuie să-l rezolvăm.

Cătălin (n.r. – Predoiu, ministrul Justiției), săracul, s-a trezit cu un bolovan în brațe, generat de nenumărate sentințe judecătorești, pe care nu le poți ignora, nici nu le poți eluda, nici nu le poți minimiza”, a afirmat Rareş Bogdan, conform Bugetul.

Eliminarea pensiilor speciale a fost unul dintre subiectele intens abordate în campania electorală, dar şi în prezent de Florin Cîţu. Preşedintele PNL a declarat miercuri că în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României este specificat faptul că „toate pensiile vor fi pe contributivitate” şi a subliniat că „principiul general este să desființăm toate pensiile speciale”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.