Decizie finală în „cazul Djokovic”. Numărul unu mondial, expulzat din Australia!

0

E oficial! Judecătorii australieni au dat verdictul în Cazul lui Novak Djokovic. Ei au decis expulzarea jucătorului sârb.

Hotărârea este definitivă și nu mai are cale de atac. Judecătorul James Allsop a anunţat că apelul lui Djokovici a fost respins şi jucătorul trebuie să achite costurile aferente. Decizia a fost luată în unanimitate de trei trei judecători.

Audierea s-a făcut în format online, iar Djokovici, care şi-a petrecut noaptea în centrul pentru imigranţi, s-a aflat la sediul firmei de avocatură care îl reprezintă.

Judecătorul James Allsop a spus că „este important ca această controversă să fie rezolvată cât de repede posibil”. În cazul în care Novak Djokovic ar fi avut câștig de cauză, ministrul Imigrărilor nu ar mai fi avut nicio cale de a contesta decizia.

Ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, a decis să anuleze a doua oară într-o săptămână viza lui Novak Djokovici, deoarece prezenţa liderului ATP în Australia creşte sentimentul de antivaccinare şi duce la nerespectarea regulilor Covid-19.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.