Nicușor Dan, revoltat: Gabriela Firea și PSD București au lăsat 2 milioane de bucureșteni fără transport public de suprafață!

0

Primarul general Nicuşor Dan a catalogat demisia lui Vasile Petrariu din Consiliul General al Municipiului București drept „o o încercare de a acoperi urmele și implicarea șefei lui, Gabriela Firea, în greva ilegală de la STB”. Mai mult, edilul Capitalei a lansat noi acuzaţii: „N-am auzit nicio scuză și nicio părere de rău de la fostul primar Firea sau de la subordonații ei pentru acest grav deserviciu făcut bucureștenilor”.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, primarul general susţine că aceste „complicităţi politice” ce au legătură cu greva trebuie „expuse public”.

„Demisia de aseară a sindicalistului Vasile Petrariu din Consiliul General al Municipiului București (și probabil și din PSD) e o încercare de a acoperi urmele și implicarea șefei lui, Gabriela Firea, în greva ilegală de la STB.

Complicitățile politice din această grevă trebuie expuse public. Cred că e în Firea lucrurilor ca ancheta penală să fie extinsă împotriva celor care l-au girat și încurajat pe Petrariu.

P.S. N-am auzit nicio scuză și nicio părere de rău de la fostul primar Firea sau de la subordonații ei pentru acest grav deserviciu făcut bucureștenilor. Văd o lipsă totală de empatie din partea cuiva care de ani de zile vrea să ne convingă ce mult îi pasă de oameni”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Reacţia primarului general vine în contextul în care Vasile Petrariu, liderul de sindicat al STB, și-a dat demisia din PSD și din funcția de consilier general al Primăriei Capitalei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.