Consilierul PSD de la Primăria Sectorului 2, Paula Pasciuc, revoltată: Atât Nicușor Dan, cât și Radu Mihaiu, au transformat incompetența crasă în laude deșănțate!

1

Consilierul PSD la Primăria Sectorului 2, Paula Pasciuc, susține, prin intermediul unui comunicat de presă, că  Pasajul de la Doamna Ghica, un proiect de infrastructură început de fostul primar general, Gabriela Firea, în 2019, este (și) astăzi blocat din cauza incompetenței și a managementului defectuos al actualului primar general Nicușor Dan.

De mai bine de un an, bucureștenii din zona pasajului au fost martorii unor declarații mincinoase, cu termene nerespectate, fapte care au condus la un real coșmar atât pentru aceștia, cât și pentru cei care, zilnic, traversează zona, a mai spus Paula Pasciuc.

În context, consilierul PSD de la Primăria Sectorului 2 a reamintit faptul că Nicușor Dan a blocat, încă din prima secunda de la preluarea mandatului de primar general, proiectul sus-menționat, având intenția explicită de a închide compania municipală implicată direct in proiect. Această obsesie a primarului general (a cărei cotă de încredere se află, astăzi, la un nivel de avarie!) a condus la incapacitatea Companiei Municipale de a livra tablierul metalic care era DEJA în lucru la preluarea mandatului de către acesta.

Paula Pasciuc taxează dur și modul iresponsabil în care actualul primar userist al Sectorului 2, Radu Mihaiu, a direcționat cele 30 de milioane de lei, din fondul de rezervă al sectorului, către Pasajul Doamna Ghica, bani blocați, ce puteau fi însă alocați către alte proiecte importante pentru locuitorii din sector.

“Nu putem să uităm că Radu Mihaiu s-a opus amendamentelor PSD pentru mărirea burselor de merit pentru elevii din sector. Mai mult, tot din incompetența crasă a actualului edil, acești bani s-au întors în bugetul local rămânând, din păcate, neaccesați”, a declarat, revoltată, consilierul social-democrat.

Din păcate, acești primari au transformat incompetența crasă într-o laudă deșănțată, cosmetizată și „urcată”, frumos, pe Facebook. Pe teren și în realitatea bucureștenilor, lucrurile arată dezastruos, a conchis Paula Pasciuc.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Ion de la canton spune

    Pasajul ala trebuie sa fie și cu tramvai. Cred ca firea l-a șters din plan. Poate Nicu o vrea sa îl pună la loc, mai știi?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.