Deputatul Ionel Dancă (Forța Dreptei), revoltat: Liderii Coaliției celor mai mari scumpiri la energie pentru români se reunesc pentru a găsi vinovații unei „erori materiale”!

0
Deputatul Forței Dreptei, Ionel Dancă, susține că noua Ordonanță de Urgență pentru plafonarea și compensarea prețurilor la energie nu va rezolva nicicum problema facturilor pentru luna ianuarie.
„Noua Ordonanță de Urgență pentru plafonarea și compensarea prețurilor la energie nu va rezolva nicicum problema facturilor pentru luna ianuarie pe care le vor primi românii în februarie și care, pur și simplu, vor fi cele mai mari scumpiri la energie facturate vreodată.
Culmea prostiei Guvernului PSD-PNL este că acum liderii Coaliției celor mai mari scumpiri la energie pentru români se reunesc pentru a găsi vinovații unei „erori materiale”, apărute în Ordonanța pentru compensarea preturilor la energia electrică și gaze naturale.
Eroarea lor materială este că prețurile plafonate și compensate la energie prevăzute în OUG nu bat cu cele din Anexa. Așa prostie, mai rar!
Este clar că atât liderii acestei coaliții de incompetenți din PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Florin Cîțu, cât și responsabilii din conducerea Guvernului, începând cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, ministrul Energiei, Virgil Popescu, precum și Secretarul General al Guvernului, Marian Neacșu, și-au demonstrat din prea plin incompetența.
De fapt, eroarea materială cea mai gravă este chiar numirea acestor oameni în funcțiile pe care le ocupă!
Cu astfel de incompetenți în conducerea Guvernului, problema românilor cu scumpirile la energie nu este deloc rezolvată și nici nu sunt speranțe că va fi rezolvată în curând.
Demisia întregului Guvern este primul pas necesar pentru rezolvarea crizei prețurilor la energie!”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul Ionel Dancă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.