Violeta Alexandru (Forța Dreptei), revoltată: PNL bagă capul în pământ și execută comanda PSD!

Share:
Deputatul Violeta Alexandru (Forța Dreptei) critică dur modul în care aripa roșie din PNL cedează, în mod repetat, în fața PSD. „Niciodată nu se vor așeza lucrurile corect în România cu PSDiști, pe față sau vopsiți, la putere”, a acuzat Violeta Alexandru.
„Aripa roșie din PNL a cedat (din nou) în fața PSD. Ce înseamnă să nu ai principii și să nu ai curajul să lupți pentru ele. PNL bagă  capul în pământ și execută comanda PSD. Renunță la interzicerea cumulului pensie – salariu la stat. Mă așteptam. Imaginați-vă câte pile au de rezolvat cele două partide care și-au trădat electoratul și care au pus temporar mâna pe România.
Niciodată nu se vor așeza lucrurile corect în România cu PSDiști, pe față sau vopsiți, la putere.
Nu se va face reformă în administrația din România în această perioadă. Un tânăr care ar vrea să candideze pentru un post în administrație își poate lua gândul, pentru moment. Păcat. Ani ratați pe care îi vom recupera greu.
PNL- Alt angajament călcat în picioare. Se ocupă aparatul de stat să nu se poată nimic. Pentru moment”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul independent, Violeta Alexandru (Forța Dreptei).
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.