Gabriela Firea îl critică dur pe Nicușor Dan: „Nu și-a îndeplinit datoria de primar general și nu a respectat legile adevărate!

Share:

Gabriela Firea, prim vicepreşedinte PSD, susţine că Nicuşor Dan este obligat să plătească despăgubiri de peste 300.000 de euro unui investitor „care așteaptă de aproape un an un document semnat de primarul general”.

Fost primar al Capitalei, Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că „nu și-a îndeplinit datoria de primar general și nu a respectat legile adevărate, nu cele pe care le reinterpretează după bunul plac”.

„Încă o dovadă de dispreț față de lege și față de cetățeni din partea lui Nicușor Dan.

Tribunalul București îl obligă să plătească peste 317.000 de euro despăgubiri unui investitor care așteaptă de aproape un an un document semnat de primarul general! Bani pe care Nicușor Dan trebuie să-i plătească din propriul buzunar, nu din bugetul Capitalei cum a achitat amenzile primite de la ISC. Și vom urmări ca așa vor sta lucrurile.

În plus, Primarul General și Primăria Capitalei trebuie să plătească și despăgubiri de 1.000 de lei pe zi, până Nicușor Dan scrie documentul prin care se permite defrișarea a două cioturi. Acesta e motivul pentru care dezvoltatorul s-a dus în instanță și pentru care nu poate investi, chiar dacă are documentele în regulă de aproape patru ani”; a scris Gabriela Firea, într-un mesaj pe Facebook, unde a ataşat şi decizia instanţei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.