PNL Sector 1: O somăm pe Clotilde Armand să prezinte URGENT scuze publice consilierilor PNL, după nesfârșitul șir de jigniri! 

Share:

În această tristă zi pentru democrația românească, când pentru prima dată o ședință a Parlamentului a fost suspendată din cauza manifestărilor violente ale unor personaje care abuzează grav de libertatea de exprimare, observăm derapaje grave, manipulare și minciuni grosolane ale primarului Sectorului 1. 

În disperarea sa după un pumn de like-uri pe Facebook, Clotilde Armand a făcut o postare plină de minciuni și manipulări. Practic, după ore bune de ședință în care primarul Armand a întrecut orice măsura a bunului simț, jignindu-i în mod repetat pe consilierii PNL, practică folosită aproape la fiecare ședință la care binevoiește să stea mai mult de 10 minute, pe Facebook apare un text mizerabil.

Într-o penibilă încercare de auto-victimizare și folosindu-se de o temă extrem de serioasă, violența împotriva femeilor, dar și de un oribil eveniment recent (cel din Consiliul Local de la Mogoșoaia), Clotilde Armand susține că echipa PNL și Consiliul Local „încurajează violența și instigă la ură”. Și pentru că nu are limite și nici argumente, încheie postarea în stilul său clasic, cu un epitet nedemn de un primar respectabil, caracterizând astfel echipa liberală: „personaje sinistre”.

Ei bine, aceste „personaje sinistre” au fost, de-a lungul timpului, denumite de Armand, în ședințe publice, “schizofrenici”, “anlfabeți” și “incompetenți”. Iar ultima dovadă, chiar din ședința de astăzi în care însăși abuzatorul reclamă violență (culmea tupeului!), a fost replica adresată colegului nostru Adrian Oianu, un respectat antreprenor și creator de modă: ”croitor instabil psihic”. Domnul Oianu o va acționa în instanță pe Clotilde Armand pentru acest derapaj intolerabil și are tot sprijinul filialei PNL Sector 1 în acest demers.

Toate aceste manifestări sunt publice și constante, de-a lungul ultimului an și ceva. Oricine vrea să afle adevărul poate urmări ședintele Consiliului Local ale Sectorului 1: https://www.primariasector1.ro/sedintele-consiliului-local.html. Veți vedea cum consilierii PNL pun în discuție probleme serioase, iar Clotilde Armand le răspunde cu „e clar că nu înțelegeți” sau „ce pregătire aveți să vorbiți despre buget”. Iar anexat este video-ul din ședința de azi, în care colegul nostru este jignit într-un mod incalificabil. Ca să fie clar cine pe cine agresează.

Este rușinos că un primar se folosește de un subiect atât de greu pentru mii de femei care sunt pe bune victime ale abuzului fizic și verbal. Este îngrozitor că disperarea de a atrage like-uri depășește orice limită a bunului simț. Minciunile, abuzurile, gesturile de stadion de liga a treia și jignirile nu au ce să caute la Primăria Sectorului 1. Așa cum nu au ce să caute în Parlamentul României.

O somăm pe Clotilde Armand să prezinte PUBLIC scuze consilierilor PNL și cetățenilor Sectorului 1. Democrația are nevoie mai mult ca oricând de bun simț, de stabilitate și de lideri maturi și echilibrați.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.