Ciolacu îl pune la punct pe Cîțu: „Dacă credem că ne mai putem juca, cu atâtea crize la uşă şi să mai vorbim de ruperi de coaliţii ar cam trebui să plecăm cu toţii acasă!”

Share:

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că partidele de la guvernare ar trebui să nu mai vorbească despre ruperea coaliţiei şi despre mici certuri, în condiţiile în care au „atâtea crize la uşă”.

„Cred că, în acest moment, nu există altă construcţie politică viabilă pentru România. Dacă credem că ne mai putem juca, cu atâtea crize la uşă, şi să nu venim în fiecare lună cu ce aşteaptă românii şi noi încă să mai vorbim de ruperi de coaliţii şi anumite mici certuri înseamnă că ar cam trebui să plecăm cu toţii acasă”, a spus Ciolacu, la Europa FM, întrebat care sunt relaţiile dintre partidele coaliţiei de guvernare.

Marcel Ciolacu a adăugat că are o bună comunicare atât cu preşedintele PNL, Florin Cîţu, cât şi cu premierul Nicolae Ciucă, cu care a vorbit joi „de două – trei ori la telefon”, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă se gândeşte să facă o construcţie comună cu PNL pentru alegerile din 2024, Ciolacu a răspuns: „Nu cred. Eu sunt adeptul sistemului german, fiecare candidăm, vedem scorul electoral şi pe urmă creionăm o construcţie. Dacă jucătorii politici rămân aceiaşi şi în 2024 cu certitudine şi în 2024 PSD şi PNL, UDMR şi minorităţile vor trebui să facă din nou guvernul. Este logic acest lucru”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.