Cîțu îi dă replica lui Ciolacu: Alianța cu PSD, după 2024 doar cu PNL numărul 1!

Florin Cîțu, liderul PNL, a declarat, joi, că formațiunea pe care o conduce va intra la guvernare după alegerile din 2024 cu cine va putea face majoritate „atâta timp cât PNL nu-și trădează electoratul” dar și că alianța cu PSD se va menține după alegeri „doar cu PNL numărul unu”.

„Atât timp cât PNL nu-şi trădează electoratul şi PNL şi reprezentanţii PNL în guvernare vor milita pentru proprietate privată, pentru antreprenori, pentru tot ceea ce înseamnă liber schimb, economie de piaţă ş.a.m.d., vom merge la guvernare cu cine vom putea face majoritate în 2024”, a afirmat Cîţu, la Parlament, întrebat dacă liberalii doresc să continue în aceeaşi formulă şi după următoarele alegeri parlamentare.

Cât priveşte dorinţa preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, ca după alegerile următoare să continue alianța cu liberalii, Cîţu a precizat că „doar cu PNL numărul unu”, adăugând că obiectivul este acela de a deveni cel mai mare partid din România.

„Doar cu PNL numărul unu. Vom avea alegeri în 2024, vreau să le câştigăm. PNL – şi eu le-am spus la Congres colegilor – trebuie să devină cel mai mare partid din România. (…) Şi noi avem obiectivele noastre, în primul rând, să fim cel mai mare partid din România şi apoi să fim la guvernare opt ani de zile”, a spus Florin Cîţu.

Potrivit liderului PNL, obiectivul principal al actualei coaliţii de guvernare este acela de a face lucruri bune pentru români, iar neînţelegeri în privinţa modului în care sunt implementate măsuri vor exista, însă, până la urmă, va fi găsită soluţia de compromis cea mai bună.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.