USR va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Justiției: „Așa-zisa desființare a SIIJ este o mascaradă. Dragnea e foarte mândru de ministrul Predoiu!”

Share:

USR va depune săptămâna viitoare o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al Uniunii, Ionuţ Moşteanu.

„Tocmai s-a terminat o nouă şedinţă a Biroului Naţional al USR şi am luat decizia să depunem moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, pentru că aşa-zisa desfiinţare a SIIJ promovată de dânsul în Parlament este o adevărată mascaradă şi pentru asta vom depune moţiune simplă săptămâna viitoare”, a spus Moşteanu, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că în acest moment „Liviu Dragnea e foarte mândru de ministrul Predoiu”, pentru că „i-a perfecţionat” proiectul cu privire la SIIJ.

„Au vrut să tragă DNA pe linie moartă şi iată că mai au foarte puţin şi reuşesc acest lucru şi în momentul ăsta se dovedeşte şi se vede ce plan avea de fapt PNL şi Klaus Iohannis cu Justiţia. Au susţinut Justiţia doar de faţadă. Momentul ăsta este unul trist şi se văd adevăratele lor intenţii”, a menţionat Moşteanu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.