Victor Ponta, după invazia Rusiei în Ucraina: „Consecințele economice pentru țara noastră, pentru firmele românești și pentru fiecare român, sunt dramatice!”

Share:
Liderul Pro România, Victor Ponta, avertizează în privința consecințelor economice pentru România după invazia Ucrainei de către Rusia.
„Sunt convins ca Romania, ca membru NATO si Partener Strategic al SUA nu este in pericol direct si nu va fi atacata de Rusia ( cum , din pacate, vedem ca s-a intamplat cu Ucraina).
Dar consecintele economice pentru Tara noastra, pentru firmele romanesti si pentru fiecare roman cu venituri mici sau medii ale acestei invazii in Ucraina sunt dramatice ( mai ales ca vin intr-un moment de Criza energetica fara precedent) .
Este pregatit Guvernul , din punct de vedere economic si financiar, sa contracareze aceste efecte ? In acest caz nu avioanele si tancurile sunt solutia – ci o Strategie economica exceptionala ! Sa speram ca exista ( sau ca este acum elaborata) si ca o sa o vedem implementata cat mai curand! Altfel ne va fi mai rau decat azi!
Ps – dar oare un Plan clar de sprijin pentru romanii din Ucraina avem? Stiu ca Ucraina le-a interzis dubla cetatenie romanilor din Bucovina si nu au pasapoarte romanesti
Ps2 – in aceste momente dificile cred ca putem sa iertam stupiditatea si obtuzitatea unor lideri politici ! Acum este vorba despre oameni – nu despre politicieni !”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.