Marcel Ciolacu îi avertizează pe patronii de benzinării: „Vă jucați cu focul! Lăcomia acestor șarlatani trebuie să primească o replică dură”

Share:

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, le transmite un mesaj patronilor de benzinării care cresc prețurile în mod nejustificat.Vor exista sancțiuni dure împotriva lor, dă asigurări social-democratul.

Ciolacu a precizat că va veni cu o serie de soluții în ședința coaliției, dincolo de sancțiunile care vor fi aplicate.

„Nu putem accepta prețuri crescute din pix, de la o oră la alta! Cine își imaginează că mai poate face asta, să știe că se joacă cu focul chiar în benzinărie!

Specula și lăcomia acestor șarlatani care vor să facă rapid munți de bani provocând temeri false românilor trebuie să primească o replică tranșantă și dură din partea instituțiilor statului!

Am cerut miniștrilor PSD să acționeze prin toate prerogativele pentru a proteja oamenii:

– Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a trimis Direcția Generală Antifraudă Fiscală într-o amplă acțiune de control și monitorizare a pieței carburanților. Vor fi analizate prețurile de cumpărare și vânzare din ultima lună pentru a se identifica motivele măririi prețurilor;

– Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a dispus ANPC să efectueze verificări la toți furnizorii de combustibil care au mărit aseară prețurile. Foarte repede, Ministerul va veni cu o soluție legală – din practica europeană- astfel încât toți distribuitorii să fie licențiați și să-și piardă licența imediat ce încalcă regulile.

Aștept și din partea Consiliului Concurenței mai multă acțiune pentru a descuraja practicile comerciale neloiale. Această instituție încremenită în timp trebuie să se trezească și să-și amintească că servește interesul public!

În următoarea ședință a Coaliției voi cere măsuri clare astfel încât să evităm toată această sarabandă de speculații și încercări de destabilizare a economiei românești.

Această Coaliție s-a format pentru a găsi soluții. Și asta trebuie să livrăm populației!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Benzinăriile din Bucureşti au fost asaltate de şoferi, miercuri seara, speriaţi că preţul carburanţilor va depăşi 10 lei pe litru, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public, traficul fiind dat peste cap din cauza cozilor imense de maşini.

Citește și
1 Comentariu
  1. george spune

    vezi sa nu aduceti avioanele de la polo0nezi la noi. ne omorati cu nesimtirea voastra , slugi ce sunteti

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.