Ludovic Orban (Forța Dreptei) pune „punctul pe i”: „Nu fac parte dintre naivii care cred că Putin este dispus să negocieze ceva!”

Share:
Liderul Forța Dreptei, deputatul Ludovic Orban, consideră că „așa zisele negocieri sunt de fapt parte din propaganda rusă care încearcă să mascheze adevăratele crime de război pe care le comite armata rusă în Ucraina prin falsa disponibilitate la dialog arătată”.
„Nu fac parte dintre naivii care cred că Putin este dispus să negocieze ceva. Așa zisele negocieri sunt de fapt parte din propaganda rusă care încearcă să mascheze adevăratele crime de război pe care le comite armata rusă în Ucraina prin falsa disponibilitate la dialog arătată.
Putin, de fapt, trage de timp în speranța că va reduce cerbicia și eficiența cu care se apără Ucraina. Dictatorul speră să reducă sprijinul de care beneficiază Ucraina din partea opiniei publice internaționale și din partea țărilor democratice. De asemenea, vrea să lase impresia țărilor care nu au condamnat încă agresiunea că nu este dracul chiar atât de negru.
Ceea ce anunță public Rusia că cere este total inacceptabil de către ucrainieni. Pretențiile rușilor sunt absurde și nu au niciun temei. Nimeni nu trebuie să se lase păcălit de aberațiile debitate de unul dintre ultimele exemplare de Homo Sovieticus, Serghei Lavrov.
Putin vrea Ucraina. În integralitate. Singura șansă ca să fie oprit este ca Ucraina să câștige. Cu ajutorul tuturor țărilor care prețuiesc și apără viața, libertatea și demnitatea omului”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.