Victor Ponta, mesaj tranșant: „Scoatem sportivii ruși cu dizabilități de la Olimpiada Paralimpică ? Cu ce suntem noi mai buni dacă gândim așa?”

Share:
Deși consideră că „razboiul si tragediile provocate de Putin si regimul politic de la Moscova sunt odioase”, Victor Ponta, se întreabă, retoric, „cu ce suntem noi mai buni dacă îi scoatem pe sportivii ruși cu dizabilități de la Olimpiada Paralimpică”.
„Razboiul si tragediile provocate de Putin si regimul politic de la Moscova sunt odioase – acestia merita toate sanctiunile si oprobiul nostru !
Dar actiunile impotriva unor oameni obisnuiti le consider nedrepte , absurde si rusinoase . Sunt romanii, americanii , germanii ( sau orice alt popor) vinovati “pe persoana fizica” pentru lucrurile rele facute de conducatorii politici? O sa ii scoatem din librarii pe Tolstoi sau Dostoievski ? Nu mai avem voie sa ascultam muzica de Tchaykovsky ? Scoatem sportivii rusi cu dizabilitati de la Olimpiada Paralimpica ? Cu ce suntem noi mai buni daca gandim asa?”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.