CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, trage un semnal de alarmă: „Este necesar o a patra doză de vaccin anti-Covid chiar acum!”

Share:

Potrivit NBC News, gigantul farmaceutic va prezenta în curând date Food and Drug Administration cu privire la al patrulea vaccin rapel. 

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a declarat că va fi necesar să primiți o injecție suplimentară de rapel în viitor. Compania intenționează să prezinte FDA date despre a patra doză.

În timpul unui interviu la emisiunea CBS ”Face the Nation on Sunday”, gazda Margaret Brennan a întrebat dacă este nevoie de o a patra injecție de rapel, potrivit Insider.

”Este necesar un al patrulea rapel chiar acum”, a răspuns Bourla, adăugând: ”Protecția pe care o obțineți de la a treia este suficient de bună, de fapt destul de bună pentru spitalizări și decese”.

”Nu este atât de bun împotriva infecțiilor, dar nu durează foarte mult”, a adăugat el. ”Dar doar trimitem acele date către FDA și apoi vom vedea ce vor spune și experții în afara Pfizer” a contnuat el.

Potrivit NBC News, gigantul farmaceutic va prezenta în curând date Food and Drug Administration cu privire la al patrulea vaccin rapel.

”Cred că vom transmite FDA un nou progres semnificativ al datelor despre necesitatea unei a patra doze și trebuie să tragă propriile concluzii, desigur, și apoi CDC”, a declarat Bourla vineri pentru CNBC . ”Este clar că este nevoie într-un mediu de Omicron de a stimula răspunsul imun” a mai spus CEO-ul Pfizer, Albert Bourla.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.