Se reia programul Rabla Clasic 2022!

Share:

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că înscrierile persoanelor juridice pentru programul Rabla Clasic sunt reluate după remedierea erorii generate de introducerea în aplicaţie a unor date eronate de către un beneficiar.

Înscrierile în cadrul Programului Rabla Clasic pentru persoane juridice sunt reluate miercuri, la ora 10.00, după remedierea erorii generate de introducerea în aplicaţie a unor date eronate de către un beneficiar, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu.

”Înscrierile în cadrul Programului Rabla Clasic – persoane juridice vor fi reluate cu sumele rămase disponibile după corectarea erorii generate de introducerea de către un solicitant a unor informaţii eronate în câmpurile din aplicaţie.

Situaţia creată la startul sesiunii din martie a fost remediată, iar pentru evitarea acestor situaţii în viitor, Administraţia Fondului pentru Mediu a întreprins demersurile necesare pentru dezvoltarea unei funcţionalităţi în aplicaţia de înscriere care să limiteze valoarea finanţării pe care o pot solicita operatorii economici la echivalentul în lei a pragului ajutorului de minimis.

Atragem atenţia solicitanţilor asupra faptului că la reluarea înscrierilor în aplicaţia informatică, documentele trebuie să fie în termen de valabilitate, conform ghidului de finanţare”, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.