Florin Cîțu, mesaj tranșant către Marius Budăi: Dacă promisiunile privind renegocierea PNRR nu se vor concretiza, înseamnă că îi amăgeşte pe români!

Share:

Liderul PNL, Florin Cîţu a comentat declaraţiile făcute de Marius Budăi privind renegocierea PNRR, spunând că dacă promisiunile nu se vor concretiza, acest lucru înseamnă că ministrul Muncii îi amăgeşte pe români.

„Din ce ştiu eu, negocierile cu Comisia Europeană de până acum, toţi aceşti indicatori au fost puşi acolo având în vedere tot contextul şi faptul că luăm şi bani din împrumuturi, şi faptul că avem o datorie publică care evoluează într-o anumită dinamică. Eu nu am aceste informaţii, nu am văzut să fi fost o discuţie la nivel de Comisie Europeană”, a afirmat liderul PNL, Florin Cîţu, conform Adevărul.

Preşedintele PNL a afirmat că e bizar să spună asta Ministerul Muncii, pentru că coordonatorul PNRR este ministerul Investiţiilor, premierul este cel care decide şi ar trebui să fie şi ei incluşi în discuţie”.

„Repet, dacă Comisia Europeană spune, da domnule, România poate să renegocieze, ceea ce ar fi bizar, pentru că trebuie să o luăm de la zero cu toată procedura, dar e posibil să dea o derogare pentru România, special, nu ştiu, i-am convins cumva? Eu nu am auzit aşa ceva, sper să nu fie un fake news să ajungă să îi amăgească pe români. Până la urmă, dacă tot ceea ce spune ministrul Muncii nu se întâmplă, înseamnă că îi amăgeşte pe români şi este cea mai mare crimă, în aceste situaţii, să îi tot amăgeşti pe români că poţi să faci ceva şi să nu poţi să faci”, a mai precizat Cîţu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.