Marcel Ciolacu nu mai acceptă jumătăți de măsură: Liberalizarea pieței energetice din România a fost una haotică!

0

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat că România pregătește pachetul legislativ pentru a începe exploatarea gazelor din Marea Neagră, ca parte a deciziilor la nivel de a se desprinde de Rusia din punct de vedere energetic, precizând că „nu putem sta la mâna unui dictator, care atacă state suverane”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că liberalizarea pieței energetice din România a fost una haotică, în contextul în care subiectul a fost unul extrem de disputat între social-democraţi şi liberali, vizat fiind și ministrul de resort, Virgil Popescu.

„Această scumpire a venit pe fondul liberalizării pieței energetice, o liberalizare total haotică, pe care o plătim cu toții”, a spus Ciolacu.

Ciolacu a dat şi o veste bună românilor, respectiv începerea creării cadrului legislativ pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră.

”Vedem o decuplare a Europei de Rusia, vedem care sunt costurile și nu putem sta la mâna unui dictator, care atacă state suverane ”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu cere renegocierea urgentă a PNRR. Acesta spune că e nevoie de o regândire a distribuției banilor prin PNRR în condițiile în care războiul din Ucraina va culmina cel mai probabil cu o criză alimentară.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.