Deputații Violeta Alexandru și Ionel Dancă acuză: Majoritatea PSD-PNL a respins la nivelul comisiilor din Senat inițiativa Forța Dreptei care reduce facturile la energie!

0
Deputații Forța Dreptei, Violeta Alexandru și Ionel Dancă, au susținut, marți, declarații de presă la Parlament.
„Inițiativă pentru ca zilele de concediu medical să fie decontate de la stat, în integralitate, eliminată fiind obligația angajatorilor de a achita primele 5 zile de CM. Totodată, introducem posibilitatea compensării între sumele datorate și sumele pe care le are de recuperat un angajator de pe urma CM, astfel încât să eliminăm întârzierile majore în decontarea CM.
 Jurnalista Emilia Șercan este invitată în Parlament pentru a-și prezenta cazul, la Comisia pentru drepturile omului. A fost aprobată solicitarea de audiere a șefului Poliției Române și a șefului DGIA în cazul reclamat de jurnalistă
 Majoritatea PSD-PNL a respins la nivelul comisiilor din Senat inițiativa Forța Dreptei care reduce facturile la energie. Actuala guvernare nu-și dorește să reducă facturile românilor, ci tocmai să folosească creșterea prețului la energie pentru a obține mai mult bani la bugetul de stat”, au precizat cei doi deputați ai Forței Dreptei.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.